Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Despre noi

Firma Sardonix a fost înființată în 2002 cu scopul de a confecționa haine de piele pentru piața est-europeană.

Dintre fondatorii firmei, una a studiat arta prelucrarii păielii, și a lucrat în acest domeniu o perioadă lungă, iar celălalt a venit tot din acest domeniu.

În acești ani, pe piețele est-europene a crescut cererea pentru haine din piele, de o calitate ridicată, modele moderne. Totodată și în România a crescut numărul celor, care caută modele de palton, geci, veste pentru bărbați, femei, sau copii.

Portofoliul nostru cuprinde toate modelele care sunt în stare să satisfacă cerințele crescute ale societății: paltoane lungi, medii, scurte, sacouri, geci, veste și accesorii. Avem modele din bucăți de piele sau modele clasice.lepcso

Toate modelele noastre sunt create de noi, confecționăm mărimi standard, sau la comandă modele unicat.

Din anul 2005, societatea noastră e permanent prezent la expoziții de specialitate. În cadrul acestor expozitii nu numai se prezintă noile modele, dar hainele se și pot cumpăra.

Prezenul site nu poate prezenta în totalitate serviciile și produsele noastre, dar vrea să dea o gustare din ea. Firește, vă așteptăm cu drag, să ne căutați prin mail, fax, sau telefonic, iar departamentul nostru de relaii cu clienții se va strădui să vă ofere oferte personalizate.

 

 

HomeDespre noiProduseContact

SC. SARDONIX SRL, TG.MURES, str. Transilvania nr. 41/1. RO 14672311, J26/436/2002.